Algemene Voorwaarden & Klantenservice

 

ALLE VERKOPEN ZIJN DEFINITIEF.

Door op deze website een order te plaatsen verbindt je je ertoe de algemene voorwaarden gelezen en goedgekeurd te hebben, er kunnen dan ook geen betwistingen zijn.

Retourneren 

GEEN RETOURZENDINGEN, GEEN RUILINGEN OF ANNULERINGEN.

Alle items zijn handgemaakte stukken en kunnen kleine onvolkomenheden hebben, wat normaal is bij het maken van Resin art.. Als u hiermee 'niet' akkoord gaat, koop het dan niet. Let op: ik ben niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten zodra deze in het bezit zijn van de leveringsdienst. Neem bij bezorgproblemen contact op met de leveringsdienst.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden op maandag en donderdag verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 7,50 voor bestellingen onder de € 75,- in België
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- in België
  • € 10,00 voor bestellingen onder de € 75,- in Nederland
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- in Nederland  
  • € 25,00 voor bestellingen onder de € 75,- in Europa
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 200,- in Europa

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger [LEVERINGSDIENST]. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

De handelsnaam van ons bedrijf is: CINDYRELLA

Onze domeinnaam is WWW.CINDYRELLA.BE

Ons vestigingsadres:  Veertien Septemberlaan 21,  3600 Genk België

Tel: +32 483 031 780

Mail: info@cindyrella.be

BTW: BE 077 3310 229

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport. Wettelijk gezien bent u verplicht onmiddelijk na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@cindyrella.be

 

Disclaimer

Alle Resin Art items zijn ter decoratie.

De sleutelhangers in deze webshop zijn alleen ter decoratie.

De peddel kan worden gebruikt om te teasen "NOT IMPACT PLAY" ! Een diepte van 9 mm of 12 mm is misschien te dun voor sommige toepassingen en wordt niet aanbevolen voor intensief gebruik. LIGHT PLAY & DECORATION ONLY !

Cindyrella is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld, direct noch indirect, voor enige schade veroorzaakt door of gerelateerd aan het gebruik of misbruik van producten of diensten die op deze website en webshop beschikbaar zijn.

 

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Paypal
  • Bancontact
  • Bij afhaling
  • Vooraf overmaken